100% Fout 200% Goed, altijd verrassend!

Foute Muziek Radio

100% Fout 200% Goed, altijd verrassend!

Carlos Venture

Tongue Tongue

  • Carlos Venture

    TREITERSCHIJF


TREITERSCHIJF Carlos Venture met een Cubaanse schone in videoclip Tongue Tongue. Voor zijn single Tongue Tongue heeft songwriter Carlos Venture, geboren en getogen in Vlaams Brabant, zich kosten noch moeite gespaard. Hij trakteert ons op een ietwat ondeugende videoclip, met een vleugje subtiel bloot, enkele leuke verrassingen en vooral heel veel humor. Carlos Venture is de pseudoniem van een boekhouder uit Vlaams Brabant. Hij hield zich op jonge leeftijd bezig met het spelen van piano en schrijven van songs. Hij schreef muziek voor Barbara Dex, stond met één van zijn nummers op een Knuffelrock- CD, had een nummer in de preselecties voor Eurosong etc. Door de drukke job en de uitbreiding van de familie, kwam het musiceren op een laag pitje te staan. Een paar jaar geleden nam hij de draad terug op en begon opnieuw nummers te schrijven. Hij startte een project onder zijn pseudoniem Carlos Venture en komt met Tongue Tongue als eerste resultaat. Het opgewekte, aanstekelijke refrein blijft tot vervelens toe in je hoofd hangen. Na een paar keer luisteren, zing je het vast en zeker mee. De dansmoves bestaan uit vier insinuerende bewegingen die je ongetwijfeld graag zal uitproberen op de volgende party!  Samengevat, het is een leuke, zomerse song met prachtige videoclip, waarbij je op de dansvloer je grenzen kan verleggen. Dans, zing en geniet … maar hou het een beetje deftig, knipoogt Carlos Venture. De clip is 24/7 te zien en het nummer te horen op de website van Foute Muziek Radio. Je hoort de TREITERSCHIJF van Carlos Venture met Tongue Tongue een week lang rond 03.30, 07.30, 11.30, 15.30, 19.30 en 23.30 uur!

De eerstvolgende Retro zeezender Top 50 met Ferry Eden is te beluisteren op de laatste zaterdag van juli 2018 ook dan van 12.00/15.00 uur op Foute Muziek Radio.

Mv Mi AmigoFoto Gerd Klawitter

24x7 online!

Wordt ‘t voor jou ook weer tijd voor iets leuks en positiefs?

Vanaf nu heb je het deels zelf in de hand … door te luisteren naar vrolijke, blije, happy … ook wel “Foute Muziek”. Maak je dagen vanaf nu ‘n tikkeltje aangenamer met Foute Muziek Radio! 100% Fout, 200% Goed en altijd verrassend! Het nummer 1 Foute Muziek Radio station van België en Nederland hier is ´t iedere dag een `Foute party`.

Niet ergens als ‘n uurtje op de dag weggestopt of eens in de zoveel tijd een Foute Top zoveel. Gewoon 24 uur per dag alle dagen van het jaar online Foute Muziek beluisterbaar op het moment dat jij er behoefte aan hebt. Thuis, op ´t werk, in de winkel, winkelgebied, bus, tram, trein of in je auto.

Foute Muziek Radio en social media.

Laat je vrienden via de social media buttons weten dat je Foute Muziek Radio hebt gevonden en leuk vindt 🙂 Wij liken het als jij Foute Muziek Radio wilt liken!! Thanks. Zo blijf je o.a. op de hoogte van de wekelijkse nieuwe Treiterschijf.

Wat is dat eigenlijk Foute Muziek?

Met Foute Muziek wordt over het algemeen muziek bedoeld die om één of andere reden niet goed zou mogen gevonden worden, maar het eigenlijk wel is. De term kan echter voor iedereen een andere invulling hebben. Wat precies Foute Muziek is kan dus niet gedefinieerd worden en daar sluiten wij ons helemaal bij aan (Bron Wikipedia). Het woord fout bij Foute Muziek houdt niet in dat het product van slechte kwaliteit is, maar “slechts” een aanduiding voor een bepaald genre muziek net als disco, house, Italo of hardrock en dat vind je leuk of niet. Vroeger noemde we deze muziek ook wel middle of the road, popcorn classics of bubblegum muziek. En zo af en toe zitten er nummers tussen die veel te goed zijn om Fout genoemd te worden …. maar die draaien we dan stiekum toch 🙂
Veel muziekstukken die als “fout” worden bestempeld zijn Nederlands-, Frans-, Italiaans-, Duitstalige-, swingende disco- en fuifnummers. De gouden glans van radio beleef je nog eens met muziek uit de jaren 50, 60, 70, 80 maar ook hoor je muziek uit de jaren 90, 00, en uit de hitparades van vandaag met een vleugje country. Met Foute Muziek Radio waan je je met regelmaat in de periode dat muziek vanaf de Noordzee klonk via Radio Noordzee, Radio Veronica, Radio Caroline, Radio Mi Amigo, Laser 558 en Radio Monique 🙂 Enfin heel goed mogelijk dat je heel veel songs al in tijden niet meer hebt gehoord en uiteraard hoor je alle hidden treasures.

Playlist

Loading …

Advertentie


Weer

Linkies

SENANR.SW1414.17-Foute Muziek Radio

100% Fout is 200% Goed 't klokkie rond!

Boney M
ABBA
Cindy und Bert
Carly Rae Jepsen
Gerard Joling
La Bouche
Jason Donovan
Maywood
Milli Vanilli

Vengaboys
Frans Bauer
Darts
Alcazar
Modern Talking
Ricky Martin
Dolly Dots
Gibson Brothers
Pussycat

BZN
Wham
Emly Starr
Dolly Parton
Tom Jones
Goombay Danceband
Backstreet Boys
Marianne Rosenberg
Take That

Udo Jurgens
Lady Gaga
Donna Summer
LUV
Eruption
Bennie Neyman
Kylie Minoque
Tavares
Demis Roussos

Kool and the Gang
Imca Marina
Ricchie e Poveri
George Baker Selection
Rick Astley
GG Anderson
Ruth Jacott
Roland Kaiser
Dana Winner

Bee Gees
Army of lovers
Klubbb3
Rubettes
Anita Meyer
Baltimora
Al Bano e Romina Power
Justin Timberlake