100% Fout 200% Goed, altijd verrassend!

Foute Muziek Radio

100% Fout 200% Goed, altijd verrassend!

TREITERSCHIJF

Claudia de Breij – Zie die leeuwinnen

  • TREITERSCHIJF

    Claudia de Breij - Zie die leeuwinnen


TREITERSCHIJF van deze week komt uit Nederland en is voor rekening van Claudia de Breij, Claudia heeft een nummer geschreven voor de Oranje Leeuwinnen. Ze zong het nummer Zie die Leeuwinnen onlangs tijdens een bijeenkomt van het damesteam bij de KNVB in Zeist. Dat was zo’n succes dat ze besloot het nummer in de studio op te nemen en officieel uit te brengen. De eerste overwinning voor het team is binnen maar het landelijke succes van het nummer hangt natuurlijk wel een beetje af van hoe goed het damesteam gaat presteren tijdens het WK in Frankrijk. Claudia is geboren in de regio waar Foute Muziek Radio is gevestigd, tegenwoordig de gemeente Vijfheerenlanden, en ging o.a. in Culemborg en Utrecht naar school, werkte bij Stadsomroep Utrecht, Radio M en bij BNN/VARA als presentatrice. We kennen haar ook als tafeldame in het TV-programma De wereld draait door, haar eigen programma Claudia’s Showboot en in 2016 was zij de eerste vrouwelijke cabaretière die een Oudejaarsconference live op televisie mocht vullen. Maar zingen kan ze ook, Mag ik dan bij jou is een veel aangevraagd nummer bij uitvaartplechtigheden, ze is winnaar van vele awards en andere muziek- en presentatieprijzen, gelukkig getrouwd met Jessie en deze week de TREITERSCHIJF Claudia de Breij – Zie die leeuwinnen, je hoort Claudia een week lang rond de klok van 03.30, 07.30, 11.30, 15.30, 19.30 en 23.30 uur op FouteMuziekRadio.nl, FouteMuziekRadio.be of FalscheMusikRadio.de

De eerstvolgende Radio Mi Amigo retro Top 50 hoor

je op zaterdag 29 juni 2019 met Ferry Eden

 

24x7 online!

FOUTE TOP 10 ALLERTIJDEN

Foute Muziek Radio 100% Fout 200% Goed altijd verrassend, met foute muziek van de jaren 60 tot aan nu. Hier is ´t iedere dag een `Foute party`. Foute Muziek uit Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Zweden, Duitsland en de rest van de wereld.

Enkele highlights:
Dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur alles van Duitse bodem
Donderdagavond
van 18.00 tot 21.00 uur lekker ouderwets, soul- en disco muziek
Vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur de Oranje Top 30
Zaterdagmiddag (laatste van iedere maand) van 12.00 tot 15.00 uur een retro hitparade met Ferry Eden
Zaterdagavond van 19.00 tot 22.00 uur Uncle Ben’s† Favourite Country Music
Zondagochtend 09.00 tot 12.00 uur alles van eigen bodem
Zondagavond 20.00 tot 22.00 uur alles van Italiaanse bodem

======================================

Met Foute Muziek wordt over het algemeen muziek bedoeld die om één of andere reden niet goed zou mogen gevonden worden, maar het eigenlijk wel is. De term kan echter voor iedereen een andere invulling hebben. Wat precies Foute Muziek is kan dus niet gedefinieerd worden en daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Het woord fout bij Foute Muziek houdt niet in dat het product van slechte kwaliteit is, maar “slechts” een aanduiding voor een bepaald genre muziek net als disco, house, Italo of hardrock en dat vind je leuk of niet. Vroeger noemde we deze muziek ook wel middle of the road, popcorn classics of bubblegum muziek. En zo af en toe zitten er nummers tussen die veel te goed zijn om Fout genoemd te worden …. maar die draaien we dan stiekum toch.

Met Foute Muziek Radio waan je je met regelmaat in de periode dat er alleen nog maar muziek vanaf de Noordzee klonk via Radio Noordzee, Radio Veronica, Radio Caroline, Radio Dolfijn, Radio Delmare, Radio Mi Amigo, Laser 558 en Radio Monique … Enfin heel goed mogelijk dat je songs tegen komt die je al in eeuwen niet meer hebt gehoord. Misschien is daar een goede reden voor of zijn het toch echte hidden treasures.

====================================

Playlist

Loading …

Advertentie


Weer

Linkies

Belgie FM

Radio via Internet

Internet-radio.com                                                                                                                                                                                                                                                                                  www.radio.net

Online Radio Luisteren
www.mhuitvaartverzorging.nl
www.areninmotion.nl
www.rtsstudio.nl
www.allradio.nl
radio.startpagina.nl
De beste Webradio sites op Start.be
radioguide.fm
www.sippie.nl
www.online-radio.nl
OnlineRadio.FM

Radiomagazine.nl
Radiozenders.FMradiosonline.be

SENANR.SW1414.17-Foute Muziek Radio

100% Fout is 200% Goed 't klokkie rond!

Boney M
ABBA
Cindy und Bert
Carly Rae Jepsen
Gerard Joling
La Bouche
Jason Donovan
Maywood
Milli Vanilli

Vengaboys
Frans Bauer
Darts
Alcazar
Modern Talking
Ricky Martin
Dolly Dots
Gibson Brothers
Pussycat

BZN
Wham
Emly Starr
Dolly Parton
Tom Jones
Goombay Danceband
Backstreet Boys
Marianne Rosenberg
Take That

Udo Jurgens
Lady Gaga
Donna Summer
LUV
Eruption
Bennie Neyman
Kylie Minoque
Tavares
Demis Roussos

Kool and the Gang
Imca Marina
Ricchie e Poveri
George Baker Selection
Rick Astley
GG Anderson
Ruth Jacott
Roland Kaiser
Dana Winner

Bee Gees
Army of lovers
Klubbb3
Rubettes
Anita Meyer
Baltimora
Al Bano e Romina Power
Justin Timberlake