100% Fout 200% Goed, altijd verrassend!

Foute Muziek Radio

100% Fout 200% Goed, altijd verrassend!

Maître Gims, Maestro, Vitaa, Dadju en Slimane - Bella Ciao

Bella Ciao

TREITERSCHIJF

  • Maître Gims, Maestro, Vitaa, Dadju en Slimane - Bella Ciao


De TREITERSCHIJF van deze week komt uit Frankrijk en bestaat uit een samengesteld gezelschap, een uitzonderlijke en ongekende samenwerking tussen meerdere artiesten. Bella Ciao is van oorsprong een Italiaans nummer uit het einde van de 19e eeuw. Een aantal maanden geleden is er een nieuwe Franstalige tekst voor geschreven en er is aan meegewerkt door bekende Franse artiesten als Maître Gims, Maestro, Vitaa, Dadju en Slimane. Uiteraard klinkt het nummer anno 2018 heel anders dan het origineel met name door de R&B invloed. Een bijzondere TREITERSCHIJF deze week Maitre Gims, Maestro, Vitaa, Dadju en Slimane – Bella Ciao. Inmiddels een top 2 hit in Frankrijk, België en Zwitserland, nu tijd voor Nederland. Je hoort het gezelschap een week lang rond 03.30, 07.30, 11.30, 15.30, 19.30 en 23.30 uur op Foute Muziek Radio. Het nummer is 24/7 te beluisteren via de website van foutemuziekradio.nl

De eerstvolgende Retro zeezender Top 50 met Ferry Eden is te beluisteren op de laatste zaterdag van juni 2018 ook dan van 12.00/15.00 uur op Foute Muziek Radio.

Mv Mi AmigoFoto Gerd Klawitter

24x7 online!

Wordt ‘t voor jou ook weer tijd voor iets leuks en positiefs?

Vanaf nu heb je het deels zelf in de hand … door te luisteren naar vrolijke, blije, happy … ook wel “Foute Muziek”. Maak je dagen vanaf nu ‘n tikkeltje aangenamer met Foute Muziek Radio! 100% Fout, 200% Goed en altijd verrassend! Het nummer 1 Foute Muziek Radio station van België en Nederland hier is ´t iedere dag een `Foute party`.

Niet ergens als ‘n uurtje op de dag weggestopt of eens in de zoveel tijd een Foute Top zoveel. Gewoon 24 uur per dag alle dagen van het jaar online Foute Muziek beluisterbaar op het moment dat jij er behoefte aan hebt. Thuis, op ´t werk, in de winkel, winkelgebied, bus, tram, trein of in je auto.

Foute Muziek Radio en social media.

Laat je vrienden via de social media buttons weten dat je Foute Muziek Radio hebt gevonden en leuk vindt 🙂 Wij liken het als jij Foute Muziek Radio wilt liken!! Thanks. Zo blijf je o.a. op de hoogte van de wekelijkse nieuwe Treiterschijf.

Wat is dat eigenlijk Foute Muziek?

Met Foute Muziek wordt over het algemeen muziek bedoeld die om één of andere reden niet goed zou mogen gevonden worden, maar het eigenlijk wel is. De term kan echter voor iedereen een andere invulling hebben. Wat precies Foute Muziek is kan dus niet gedefinieerd worden en daar sluiten wij ons helemaal bij aan (Bron Wikipedia). Het woord fout bij Foute Muziek houdt niet in dat het product van slechte kwaliteit is, maar “slechts” een aanduiding voor een bepaald genre muziek net als disco, house, Italo of hardrock en dat vind je leuk of niet. Vroeger noemde we deze muziek ook wel middle of the road, popcorn classics of bubblegum muziek. En zo af en toe zitten er nummers tussen die veel te goed zijn om Fout genoemd te worden …. maar die draaien we dan stiekum toch 🙂
Veel muziekstukken die als “fout” worden bestempeld zijn Nederlands-, Frans-, Italiaans-, Duitstalige-, swingende disco- en fuifnummers. De gouden glans van radio beleef je nog eens met muziek uit de jaren 50, 60, 70, 80 maar ook hoor je muziek uit de jaren 90, 00, en uit de hitparades van vandaag met een vleugje country. Met Foute Muziek Radio waan je je met regelmaat in de periode dat muziek vanaf de Noordzee klonk via Radio Noordzee, Radio Veronica, Radio Caroline, Radio Mi Amigo, Laser 558 en Radio Monique 🙂 Enfin heel goed mogelijk dat je heel veel songs al in tijden niet meer hebt gehoord en uiteraard hoor je alle hidden treasures.

Playlist

Loading …

Advertentie


Weer

Linkies

SENANR.SW1414.17-Foute Muziek Radio

100% Fout is 200% Goed 't klokkie rond!

Boney M
ABBA
Cindy und Bert
Carly Rae Jepsen
Gerard Joling
La Bouche
Jason Donovan
Maywood
Milli Vanilli

Vengaboys
Frans Bauer
Darts
Alcazar
Modern Talking
Ricky Martin
Dolly Dots
Gibson Brothers
Pussycat

BZN
Wham
Emly Starr
Dolly Parton
Tom Jones
Goombay Danceband
Backstreet Boys
Marianne Rosenberg
Take That

Udo Jurgens
Lady Gaga
Donna Summer
LUV
Eruption
Bennie Neyman
Kylie Minoque
Tavares
Demis Roussos

Kool and the Gang
Imca Marina
Ricchie e Poveri
George Baker Selection
Rick Astley
GG Anderson
Ruth Jacott
Roland Kaiser
Dana Winner

Bee Gees
Army of lovers
Klubbb3
Rubettes
Anita Meyer
Baltimora
Al Bano e Romina Power
Justin Timberlake